Народний депутат і генерал СБУ у відставці Андрій Кожем'якін попередив українців, що небезпека від російських окупантів не минула. Також він назвав приблизний час прильоту ракети, якщо вона випущена з Білорусі або Криму. Про це він розповів в інтерв'ю Олесі Бацман.

Андрій Кожем'якін заявив, що у разі ракетного удару з Білорусі у жителів Києва є 10 хвилин до прильоту ракети, щоб знайти укриття. Якщо запуск ракети відбувається з Криму, то кияни мають в запасі 30-40 хвилин. Він зазначив, що цього часу достатньо, щоб піти з вулиці і дістатися до найближчого безпечного місця.

Ракета. Фото: скрін youtube
Ракета. Фото: скрін youtube

Кожем'якін підкреслив, що після того, як Київську область очистили від російських окупантів, багато киян практично не реагують на повітряну тривогу. Він додав, що потрібно бути насторожі і пам'ятати, що ворог не розбитий і небезпека залишається.

Люди в бомбосховищі. Фото: скрін youtube
Люди в бомбосховищі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ворог ще не розбитий. Він на нашій території. Загроза залишається", - пояснив Кожем'якін.

Він додав, що ППО працює ефективно, втім, вразити всі повітряні цілі неможливо і якась з ракет може долетіти до точки призначення. Також не менш небезпечні і збиті ракети, уламки яких можуть впасти на будинки і автомобілі.

Раніше Знай писав, зневірений Володимир Путін ввів смішні санкції проти друга Зеленського Бориса Джонсона: "Безпрецедентні ворожі дії".

Також ми писали, "Ракетні, бомбові та артилерійські удари": українцям показали, яким став стародавній Чернігів після тимчасового оточення.

Нагадаємо, в Україні з'явилися свої 300 спартанців: Чорні запорожці розповіли, як 80 воїнів стримали багатотисячне військо рф під Києвом.