Війна показала українцям, з яким ворогом доводиться воювати - це ниці та безпринципні особи, яких важко назвати людьми, це стало зрозуміло з перехоплення розмов окупантів між собою, з родинами тощо.

Черговий ефір розмов окупантів вдалося перехопити українцям, з якого виходить, що ворог розчарований, демотивований, та готовий навіть до вбивства своїх командирів, аби не йти в атаку. Цього разу перехоплення розмови окупантів відбулося на Ізюмському напрямку Харківської області.

Деморалізована армія мародерів не бажає виконувати наказ про подальший наступ: "У Сибілі там паніка? Сибіль смуту заводить? Ну пристреліть його. Все бл*дь, немає полупутнього. І х*й на нього. Поліг смертю хоробрих. Що робити-то, тепер? Нехай його пристрелять бл*дь? Зв'яжуть, бл*дь, обісцють бл*дь. Там є нормальні хтось? Нехай по *бальнику настукають йому, може ще чого зробити. Або вони що вважають, що тільки розвідників вперед треба пускати? Нехай інші йдуть вперед".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як видно, окупанти не горять бажанням йти у наступ, чекаючи, як хтось "дурніший" піде у наступ.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі і Меган Маркл таємно відвідали королеву Єлизавету II по дорозі до українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Танків і зеніток стане менше: через санкції у рф зупинили завод ВПК.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський почав працювати над вирішенням проблем, викликаних війною.