Американський дипломат Роберт Пірсон вважає, що російський диктатор владімір путін не зупиниться на Україні. А його потенційними "жертвами" називає не лише Естонію, Латвію і Литву, але і Польщу, Словаччину, Угорщину, Болгарію і Молдову.

Про це повідомляє американський дипломат Роберт Пірсон у статті The Hill.

Зокрема, Роберт Пірсон вважає, що кремлівський диктатор не зраджує своїм імперським амбіціям і марить поверненням до колишніх кордонів Російської імперії. То ж відповідно він хоче домогтися контролю над низкою країн Європи.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Крім того, дипломат зазначив, що НАТО потрібно робити більше, ніж просто допомагати Україні. Інакше Росія продовжує погрожувати всім прифронтовим державам Альянсу, переконаний він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Щобільше, як зазначає експерт, президент рф владімір путін зацікавлений у створенні замороженого конфлікту в Україні.

Варто додати, що станом на сьогодні, 18 квітня, ЗСУ на території України знищили 20600 осіб з особового складу російської армії, яка вдерлася на нашу землю 24 лютого. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео
Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео

Раніше Знай писав, в Катюжанці після окупації знайшли таємні записи росіян, злили всі плани путіна на Україну: "Винен був, воював, жалкую"

Також ми писали, Джо Байден вирішив вчитися у Володимира Зеленського: США почали досліджувати досвід ЗСУ для себе

Нагадаємо, російський окупант похвалився дружині вбивством беззахисної українки: "Їй пи*да". Навіть коли жертва смертельно поранена, в неї продовжували стріляти