Стало відомо про те, що в результаті ранкових ракетних ударів по Львову є і загиблі і поранені. Окупанти знову взялися за знищення цивільної інфраструктури.

Про це стало відомо завдяки народному депутату Львова Миколі Княжицькому. Також, пізніше цю інформацію підтвердили також у Львівській ОВА.

Удар по Львову, фото: скріншот
Удар по Львову, фото: скріншот

За інформацією Повітряного командування "Захід", вранці було завдано відразу чотири ракетних удари по місту Львів. При цьому, три з них по по об'єктах військової інфраструктури, і один по шиномонтажу. Всі об'єкти були сильно пошкоджені.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У Львові є загиблі і поранені. Знищена громадянська інфраструктура", - повідомляє народний депутат від Львова Микола Княжицький

Відомо про те, що шість людей загинуло, і ще 8 постраждало. Серед них була і одна дитина, якій лікарі зараз намагаються врятувати життя.

Дані стосовно інших втрат уточнюються.

Почалася повітряна тривога ближче до 8 ранку, і тривала більше години. У Львівській ОВА закликали жителів перебувати в укриттях, щоб убезпечити своє життя.

Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів. Від ударної хвилі розбиті вікна в готелі поблизу. У ньому живуть евакуйовані українці

Крім того, окремо громадян закликали нічого не фотографувати, і не поширювати по мережі. Не можна допомагати ворогові перемагати в цій війні.

Зпуск ракети "Іскандер"
Зпуск ракети "Іскандер"

"Росіяни продовжують варварськи атакувати з повітря українські міста, цинічно на весь світ заявляючи про своє "право"... вбивати українців", - пише Михайло Подоляк про інцидент.

Нагадаємо, що Арестович пообіцяв зробити дуже боляче окупантам під Ізюмом

Раніше повідомлялося, що в Стамбулі потужний вибух, Туреччина розгорнула військову операцію

Також, окупанти деморалізовані і не хочуть йти в бій, готові навіть "прибрати" командира