Стало відомо про те, що в Київській області, в місті Буча, був убитий родич російського опозиціонера Олексія Навального.

Ця інформація була підтверджена старостою одного з сіл у Київській області Павлом Навальним. Виявилося, що Ілля дійсно має зв'язок з російським політиком.

"Так, Ілля був далеким родичем Олексія, є спільний прадід"— - повідомив він. Сам Павло-троюрідний брат Олексія Навального.

Родич Навального, фото: Telegram
Родич Навального, фото: Telegram

Є припущення, що смерть чоловіка настала не випадково. Російські окупанти, які звикли у всьому і завжди слухати свого президента-диктатора, могли вбити чоловіка в Бучі через своє прізвище.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Одна з мешканок на ім'я Марія зазначила, що бачила Іллю Навального 12 березня. В останній день його життя.

"Ми увійшли в наш будинок, і зустріли Іллю, який спускався по сходах. Я сказав йому: не виходь, там буде стрілянина. Але він все ще хотів ненадовго вийти, щоб викурити сигарету. Потім я чула постріли знову і знову " - йдеться в оповіданні.

Олексій Навальний, фото: Instagram
Олексій Навальний, фото: Instagram

Через приблизно годину вона змогла вибратися з підвалу, але чоловік вже лежав на підлозі мертвим. Ці нелюди вистрілили йому голову, а поруч поклали паспорт, як натяк.

Величезна втрата для всієї родини, а також для всіх тих, хто знав чоловіка.

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

До слова, Олексій Навальний навіть перебуваючи у в'язниці висловився проти війни з Україною, і закликав свідомих росіян виходити на мітинг. На жаль, великого результату це не дало, і на площі вийшло мало людей.

Нагадаємо, що переляканий Путін змінив вже тисячу працівників, боячись бути отруєним

Також, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу

Раніше повідомлялося, що Азов майстерно контратакував окупантів у Маріуполі, незважаючи на блокаду