Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вперше за кілька тижнів прокоментував хід війни в Україні. Краще б і далі мовчав.

Виступ Сергія Шойгу відбувся на колегії Міністерства оборони Російської Федерації, і головною тематикою була війна проти України, яку держава розв'язала практично два місяці тому.

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

До слова, не можна не відзначити того факту, що це перше його висловлювання з цього приводу за останні три тижні, і він зовсім перестав з'являтися на публіці.

"ЗС РФ впровадять нові способи ведення бойових дій для кращої адаптації до сучасних умов військового протиборства" - говорив він у своїх заявах.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мабуть, мародерство і вбивство місцевих жителів є для нього сучасною умовою війни.

Сергій Шойгу
Сергій Шойгу

Також, він вважає, що Сполучені Штати Америки, а також Європа робить все для того, щоб затягнути війну якомога на довше.

"Наростаючі обсяги поставок іноземного озброєння наочно демонструють їхні наміри провокувати київський режим воювати" до останнього українця " - продовжив він.

Варто відзначити, що ще в березні з'явилися перші чутки про проблеми зі здоров'ям у російського міністра. Він з 11 по 29 березня абсолютно не з'являвся на публіці, і не робив ніяких заяв.

Сергій Шойгу, фото: Міноборони РФ
Сергій Шойгу, фото: Міноборони РФ

Імовірно, чоловік зліг з інфарктом, і багато джерел підтвердили цю інформацію. Звичайно ж, вище політичне і військове керівництво відкидає цю інформацію, щоб не збити хід війни.

Нагадаємо, як змінилися цілі "спецоперації" за 54 доби війни в Україні

Раніше повідомлялося, що Шойгу після зникнення "воскрес" і визнав провал плану по захопленню України

Також, у Шойгу великий інфаркт, а 20 генералів рф заарештовані-екс-глава ЮКОСа Леонід Невзлін