У росії вигадали нову версію того, як потонув флагман Чорноморського флоту рф крейсер "Москва", в який потрапили дві українські ракети "Нептун".

В одному з російських пропагандистських видань вийшов матеріал, де капітан другого рангу, який побажав залишитися інкогніто, розповів нібито правдиву версію події.

Росіянам складно було визнати поразку від ЗСУ, тому вони почали заявляти, що все нібито відбувалося під контролем фахівців НАТО, що знаходяться в Одесі. При цьому співрозмовник пропагандистського видання зазначив, що час нанесення удару було спеціально обрано, коли нібито біля крейсера "Москва" знаходилося нейтральне торговельне судно.

ймовірно, крейсер "Москва"
ймовірно, крейсер "Москва"

"По крейсеру "Москва" був проведений пуск 22 авіаційних і берегових протикорабельних ракет. Безпосередньо до корабля змогли підійти тільки 3 ПРК "Нептун", і перед командиром став непростий вибір. Застосувати комплекси ПК-2, ПК-10, які вкрили б "Москву" хмарою дипольних відображень, але тоді ракети б навелися на нейтральні торгові судна. Москва не стала ховатися і зустріла ракети артилерійським вогнем", — розповів капітан другого рангу про нібито події на крейсері "Москва".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він розповів, що дві ракети "Нептун" вразили лівий борт корабля, після чого почалася пожежа. Через це крейсер став тонути, але нібито зміг дійти до узбережжя Криму.

Скріншот
Скріншот

Скріншот
Скріншот

Скріншот
Скріншот

"На росії розповіли, як потонув крейсер "Москва". Впевнені, "Мосфільм" на пару з Сімноьян вже приступили до зйомок цього героїчного блобастера", — іронічно відзначили в Телеграм-каналі "УНІАН".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, жителі Бєлгорода знову поскаржилися на вибухи: білий стовп диму почав підніматися в небо

Раніше Знай писав, плаче від того, що побачив: мати моряка з крейсера "Москва" розповіла про тотальну брехню пропагандистів

Також Знай повідомляв, Вєрка Сердючка показала, хто насправді причетний до знищення крейсера "Москва":"Раша гудбай"