Після повномасштабного військового вторгнення росії на територію України з'ясувалося, що серед військових рф є й громадяни України, які давно вже покинули рідну країну.

У популярній мережі ТікТок український військовослужбовець Євген Миронов показав, що його батько воює проти сина на стороні росії.

Військовий опублікував відео, яке підписав "Батько проти сина". Спочатку з'являються кадри батька, на формі якого видніються дві нагороди з георгієвськими стрічками, а згодом знімки українського військового, який віддано боронить рідну землю проти російських окупантів.

Батько проти сина, скріншот
Батько проти сина, скріншот

Ці кадри Євген Миронов змонтував під зворушливу пісню про війну відомого українського співака Макса Барських "Буде весна".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях українці почали підтримувати захисника, зазначивши, що навіть ворогу не можуть побажати опинитися в такій ситуацію, що батько та син опинилися по різних сторонах.

Батько проти сина, скріншот
Батько проти сина, скріншот

"Най Бог милує що таке буває", "Бідненький, я навіть у страшному сні не могла собі уявити таке. Щоб батько проти рідної дитини пішов. Тримайся, ми з тобою", "Я теж з батьком по різні боки…. це дуже важко….але… це життя", "Головне, що син за Справедливість А значить і Закон на Стороні сина. 🥰🥰🥰🥰🥰", "Так не повинно бути! Дякую за вибір!", "Я так скажу хай цей молодий чоловік бореться з усіх сил. То вже не батько", - зазначили українці у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@mironov_ev

♬ Буде весна - Max Barskih

Нагадаємо, росія планувала вторгнення у Білорусь: "нападение готовилось" зовсім не з України

Раніше Знай писав, 93-річна киянка, яка пройшла через Другу світову і репресії, цілий місяць не знала про війну: тепер рветься на фронт

Також Знай повідомляв, міноборони рф Шойгу з'явився на публіці вперше за 3 тижні: "Впровадять нові способи бойових дій"