У Генеральному штабі Збройних сил України надали актуальну інформацію про наступальні дії армії російської федерації та її втрати.

На офіційній сторінці ЗСУ у соцмережі Facebook з'явилося нове зведення з оперативною інформацією від українських бійців, які мужньо продовжують захищати наші землі від ворожої армії, що вторглася на територію України в той нещасливий день, 24 лютого.

Головною метою для встановлення російської влади і контролю як і раніше є Луганська і Донецька області. Ракетно-бомбові удари все ще звучать практично в кожному куточку України. На Волинському та Поліському напрямках, також як і на Сіверському, жодних активних дій помічено не було, але загроза бомбардування ще існує. Ворог веде посилений дозор в районі українсько-російського кордону.

Надано відповідне відео від прессекретаря Генштабу ЗСУ Олександра Штупуна.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

На Слобожанському напрямку ворожа армія перегрупується, поповнює запаси і відновлює сили, а ось часткове блокування міста Харкова і обстріли міста тривають. У захопленому місті Ізюм противник спробував здійснити атаку в напрямку Сулигівки і Дібрівного, використовуючи безпілотники "Орлан-10" для повітряної розвідки.

У ворога є втрати - в Рубіжному і Сєвєродонецьку близько 130 поранених солдатів відправлено в місцеву лікарню Новоайдара. У Донецьку і Луганську за добу було відбито 10 атак, 12 танків, 28 одиниць бронетехніки і 2 одиниці автомобільної техніки, 1 артилерійська система.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ
Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Фото: Генеральний штаб ЗСУ
Фото: Генеральний штаб ЗСУ

На Донецькому і Таврійському напрямках тривають обстріли російськими окупантами. Бої ведуться в районах Кремінної, Торська і Зеленої Долини. Противник перегрупується для подальшого просування в напрямку населеного пункту Лиман, також є спроби наступу, щоб просунутися в поселення Попасна.

Окупанти все ще намагаються захопити Маріуполь, продовжуючи штурмувати район заводу "Азовсталь", а на Південнобузькому напрямку обстрілюють укранських солдатів, намагаючись зберегти вже окуповані кордони.

Нагадаємо, патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової

Як повідомляв Знай.uа, россіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового: "Трофейний красень"

Також портал Знай.uа писав, зрівняння умов утримання українців і російських окупантів у полоні: особисте ліжко і телевізор