Бабусі з Росії записали звернення до американського народу, в якому закликали їх "звільнитися від рабства".

Пенсіонерки звернулися ламаною англійською до громадян Америки із заявою про те, що їхнє майбутнє "безнадійне" через чинну владу. Також бубусі закликали їх переглянути свій вибір президента, зазначивши, що нинішні лідери "ведуть їх в пекло", а зараз вони і зовсім є "рабами". Жінки також згадали Джо Байдена, не назвавши його імені, і закликали "позбутися" від нього.

Відповідний відеоролик розмістили на просторах інтернету. У кадрі можна споглядати двох жінок: одна з них намагається читати підготовлену заздалегідь промову англійською з листочка, хоча її вимова залишає бажати кращого, друга ж переводить все на російську. Примітно, що ззаду також є група підтримки у вигляді інших пенсіонерок.

"Звернення до американського народу. Ми дуже переживаємо за ваще майбутнє, адже воно безнадійне і безрадісне. Говоримо прямо в обличчя: вам необхідно звільнитися від рабства нарешті-таки. Ваші лідери ведуть вас прямо в пекло. Тому на найближчих виборах в листопаді позбудьтеся від представника Демократичної партії", - сказала бубуся на відео.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Максим Галкін послав російські ЗМІ підтиратися г*вном за фейки про нього з Пугачовою: "Як сліпі коні"

Як повідомляв Знай.uа, в Швейцарії випустили горілку під назвою "Vodka Zelensky": прибуток піде на відновлення України

Також портал Знай.uа писав, що Потап написав Хабенському, Якубовичу і Аллі Пугачовій, що сховали свої язики: "Це не привід?"