Українські військові неподалік Сєверодонецька Луганської області ліквідували командира роти 57-ї бригади ЗС росії.

Про це повідомляє "Цензор.нет".

Наразі російські окупанти намагаються оточити Сєверодонецьк, а також Рубіжне та Попасну. Тому вони зосереджують всі свої сили на цьому, а також на просування до міста Ізюм. Загалом останніми днями російські загарбники активізували наступальні дії на Луганщині та Донеччині.

ВСУ ликвидировали под Северодонецком командира роты 57-й бригады ВС РФ
ВСУ ликвидировали под Северодонецком командира роты 57-й бригады ВС РФ

Однак, українські захисники ЗСУ дають гідну відсіч окупантам та завдають їм великих втрат, як техніки, так і особового складу. Так, нещодавно ЗСУ ліквідували біля Сєверодонецька командира роти 57-ї бригади ЗС росії Д. В. Дубініна. Зазначимо, що його вдалося ідентифікувати завдяки документам та іменним нашивкам на формі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

ЗСУ, фото liga
ЗСУ, фото liga

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне воєнне вторгнення на територію України та розпочала бомбардування цивільної та воєнної інфраструктури.

Знищена техніка рф. Фото: Facebook
Знищена техніка рф. Фото: Facebook

На всій території України було введено воєнний стан, а українські військові почали давати російським загарбникам гідну відсіч.

Нагадаємо, ЗСУ завдали нищівного удару по російських окупантах у Харкові: зі строю навіки вибули командири полків і полковники

Також портал Знай писав, знищений крейсер "Москва" за законом став українським, корабель, за правилами ведення війни тепер належить Україні

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни поховали окупанта на його батьківщині, але тіло залишилося в Україні: "Пробили дно безодні"