Стало відомо про те, що Російська Федерація прийняла рішення відмовитися від пропозиції ООН, і ніякого перемир'я на Великдень не буде. Українська сторона при цьому була повністю згодна.

Про це йдеться в заяві постійного представника України при ООН Сергія Кислиці у Twitter.

Справа в тому, що кілька днів тому генсек ООН Антоніо Гуттеріша висунув пропозицію про те, щоб зробити в Україні чотириденну Пвсхальну гуманітарну паузу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З 21 квітня він запропонував відкрити коридори, щоб евакуювати мирних жителів. Українська сторона відразу дала свою відповідь, і була згодна. Однак, у росіян виявилася своя думка з цього приводу. Вони планують нести руйнування і біль навіть у такий святий день.

"Позиція Московського фюрера була озвучена вже через кілька годин на Радбезі. Послухайте і ви! Не мені ж одному це потрібно регулярно терпіти " - йдеться в повідомленні під постом.

Радбез, фото: скріншот з відео
Радбез, фото: скріншот з відео

Сергій Кислиця поділився роликом, на якому Росія розповідає, чому відмовляється від перемир'я. Причина як завжди абсурдна, і в черговий раз доводить, що їм абсолютно все одно на життя людей.

На думку російського політика перемир'я ніщо інше, як можливість "дати київським націоналістам і радикалам перепочинок для того, щоб вони могли перегрупуватися", а також, що це дозволить українській стороні "влаштувати нові нелюдські провокації і запустити Нові фейки про дії російських солдатів".

ВСУ. Ілюстративне фото
ВСУ. Ілюстративне фото

Нагадаємо, що ЗСУ ліквідували під Сєвєродонецьком командира роти 57-ї бригади ЗС РФ

Раніше повідомлялося, що на Миколаєві російські окупанти обстріляли лікарню: каменя на камені не залишили

Також, воіни ЗСУ показали справжню кмітливість, перетворившись на ялинку, що говорить: окупант ніколи не здогадається