Стало відомо про те, що до Києва для зустрічі з Володимиром Зеленським прибув прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес. Він поговорить з українським гарантом, і розповів про допомогу для України.

Крім Педро Санчеса, до Києва також прибула прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен. Вони хочуть висловити підтримку українському народу від своїх держав.

При цьому, допомагають вони не тільки на словах, а й ділом.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Іспанія, наприклад, вже направила в Україну десять літаків з оборонною зброєю, а також планує далі продовжити такі поставки.

Також, Данія передала 2700 одиниць протитанкової зброї для захисту людей від російської армії.

Українська сторона вкрай вдячна країнам за таку сміливість і підтримку, адже в умовах війни це важливо. Лідери не побоялися приїхати до Києва незважаючи на те, що загроза ракетних ударів зберігається.

"Я захоплююся президентом Зеленським і українським народом за їх мужність, і як вони продовжують захищати свою країну від незаконної війни Путіна. Данія продовжує допомагати Україні. Захід стоїть разом, щоб підтримати український народ", - йдеться в заяві глави уряду Данії.

Також, у Києві найближчим часом відновить свою роботу Іспанське посольство, яке напередодні війни разом з іншими переїхали тимчасово до Львова.

Радує, що Київ повертається до колишнього життя, але не варто забувати, що війна триває. Зараз всі сили потрібно направити на звільнення Донбасу від російських окупантів.

Нагадаємо, що Росія відмовилася від Великоднього перемир'я на Донбасі: хочуть приносити руйнування і біль навіть у свято

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідували під Сєвєродонецьком командира роти 57-ї бригади ЗС РФ

Також, росіяни поховали окупанта на його батьківщині, але тіло залишилося в Україні