У соціальній мережі показали несамовиті кадри з Київської області. З'явилася маса кадрів, на яких чітко видно, що стало з Ірпенем після тимчасової окупації орків.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Вже весь світ знає про те, які жахи сіють окупанти на території України. Після того, як орки тимчасово окупували Київську область, з'явилися жахливі відомості. Вони катували і вбивали мирних жителів, гвалтували жінок і дітей і навіть вбивали невинних тварин.

Після цього геноциду весь світ перекинувся і почав бачити, що представляють із себе путін і його терористи насправді.

У мережі вирішили показати несамовиті фотографії розбитого Ірпеня і те, що залишили після себе рашисти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Так виглядає зараз Ірпінь. Місто, яке поступово повертається до життя після окупації. Нагадаємо, орки мародерили в цьому місті і знищували його. Колись красиве і тихе передмістя Києва відчуло, що означає "русский мир". Але ми все відбудуємо і вже незабаром знову почуємо дитячий сміх в Ірпені!",- підписані знімки в популярному месенджері.

Українські війська разом з підтримкою Заходу обов'язково отримають перемогу в цій важкій війні над росією. Всі щиро вірять, що терорист путін і його раби будуть покарані за цей жахливий геноцид українського народу.

Нагадавши, у мережі розповіли, як дитина з Харкова прожила 50 днів під землею.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі прокоментували зустріч путіна і шойгу.