Президент США Джо Байден заявив, що президент росії володимир путін не зміг реалізувати свої амбіції і захопити Україну.

Про це Джо Байден написав на своїй сторінці в соцмережі Twitter.

Байден зазначив, демократично обраний уряд, Збройні Сили України, а також українці дали путіну реалізувати свій загарбницький план. Україна з першого дня повномасштабного вторгнення росії на територію України показує потужний опір ворогові, і саме тому рф не зможе нас захопити.

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

"путіну не вдалося реалізувати свої грандіозні амбіції на полі бою. Президент Зеленський і його демократично обраний уряд залишаються при владі, а українські Збройні сили, до яких приєдналися відважні українські громадяни, запобігли завоюванню росією їхньої країни", - констатував президент США Байден.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто нагадати, що раніше президент США Джо Байден виступив з новою заявою щодо ситуації в Україні. Наша держава отримає новий пакет військової підтримки на суму 800 мільйонів доларів і 500 мільйонів доларів економічної допомоги, а також президент США анонсував програму для українських біженців.

Нагадавши, Джо Байден підписав укази про введення нових санкцій щодо Росії і Білорусі – ніяких грошей за газ, нафту і вугілля

Також Знай повідомляв, Джо Байден знову "проїхався" по Росії, Путін не очікував від НАТО єдності: "жорсткі і горді"

Раніше Знай писав, Борис Джонсон підкорює жіночі серця: що відомо про дружин британського прем'єр-міністра