У соціальній мережі з'явилася інформація, в якій Український державний і політичний діяч, секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року Олексій Данилов поділився планами путіна. Він розповів, які цілі поставив терорист своїм рабам.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Олексій Данилов має величезний досвід, крім цього, він - голова Луганської обласної державної адміністрації та міський голова Луганська.

Політичний діяч вирішив розвіяти всі ілюзії і повідомити про плани путіна на Україну.

"Путін не має наміру зупинятися 9 травня, оскільки він поставив перед своєю армією глобальну мету - Данилов. "Ми усвідомлюємо, що Путін зупинятися не збирається. Ні 9 травня, ні 10, Ні 20. Завдання Путіна, яке він поставив перед своїми військовими, досить просте-знищення нашої держави. Інших завдань у них немає", - заявив Данилов", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами Олексія Данилова можна зрозуміти, що путін не буде обмежувати себе в якихось термінах. Він буквально хоче знищити Україну, проте є одне величезне АЛЕ - ВСУ і непереможний український народ, який ніколи не відступить від своєї волі до свободи, і помста за невинних загиблих людей і дітей. Україна обов'язково переможе в цій кривавій війні і зло буде покарано.

Нагадавши, співачка Руслана вийшла на свій новий фронт, щоб допомогти Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Естонія і Латвія офіційно визнали війну в Україні геноцидом.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Остапчук протроллив померлого путінського блазня.