Російські окупанти не припиняють обстріли Миколаєві. Цього разу вони влучили у кафе.

Про це у своєму відеозвернення у суботу, 23 квітня, розповів голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

На щастя під час ворожого обстрілу нікого у кафе не перебувало, тому постраждалих у результаті цієї події немає. Віталій Кім вирішив поміркувати, чому окупанти вирішили обстріляти саме це кафе. Він припустив, що причина може бути у назві.

Віталій Кім, скрнішот
Віталій Кім, скрнішот

"Сьогодні вночі знову обстріли. Вдарили по кафе, там жертв нема слава богу. Стовп один погнувся, пошкодили лінію електропередач, скло в будинках повибивало. У мене таке враження, що от на картах було написано "бомбардир". Певно, вирішили, що там бомбардувальники. Слава богу, що нікого нема, будівля покинута", - сказав голова Миколаївської ОДА.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Окрім цього Віталій Кім розповів, як у Миколаєві святкуватимуть Великдень. На свято комендантська година почнеться раніше через можливі провокації та обстріли.

Віталій Кім, скрнішот
Віталій Кім, скрнішот

"Сьогодні комендантська година буде від 19:00 до 5 ранку. Великдень, так, але в нас є дані, що готуються підлості з боку орків саме в цю ніч. Тому я всіх прошу залишитися вдома сьогодні і завтра. За можливості нікуди не ходіть, бо це небезпечно", - сказав Кім.

Нагадаємо, Віталій Кім розповів про перестрілку між ОРДЛО і Росгвардією: "Не знаю, за кого вболівати"

Раніше Знай писав, улюбленець українців Віталій Кім дізнався, коли генерали рф закінчать війну в Україні: мета проста

Також Знай повідомляв, Віталій Кім розповів, як "повстали з попелу" містяни після обстрілів Миколаєва: "Страху немає"