Головне управління розвідки Міністерства оборони України зробило заяву про готовність ворожих військ до масштабного наступу. Окупанти намагаються визначити найбільш вразливі місця ЗСУ.

За інформацією ГУР, на даний момент російська армія знаходиться на стадії закінчення перегрупування військ і намагається визначити найбільш вразливі місця Збройних сил України з метою почати широкомасштабний наступ в Донецьку.

“Противник закінчує перегрупування військ. Всі батальйонно-тактичні групи, які до цього часу були зосереджені на території білорусі, біля наших північних кордонів, зараз перекидаються на схід України. Це по-перше. А по-друге, противник зараз по всіх напрямках намагається визначити найбільш вразливі місця Збройних Сил України для того, щоб почати широкомасштабний наступ і закріпити свій успіх, насамперед у Донецькому операційному районі", – заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Як заявив Скібіцький, повідомлення рф про рішення припинити штурм "Азовсталі" в Маріуполі виявилося черговою брехнею російської влади.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За його словами, все ж є ймовірність відмови окупантів від широкомасштабного штурму цього об'єкта. Однак, за даними розвідки, вони планують залучити росгвардію та інші структури, в тому числі структури ФСБ, які будуть продовжувати наступ саме на завод "Азовсталь", щоб знищити український опір.

Нагадаємо, Олексій Арестович висловився про ймовірність контрнаступу ЗСУ на Маріуполь: "101%"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні

Також портал Знай.uа писав, що полонені з "ЛДНР" вважають себе рабами Росії, несподівано опинившись під Сумами: "Підбираємо недоїдки"