Президент України Володимир Зеленський жорстко відреагував на обстріл Одеси російськими окупантами. Вдень 23 квітня по місту вдарило 7 ракет, деякі вдалося збити силам ППО. В результаті обстрілу є загиблі, зокрема 3-місячна дитина. Про цей інцидент гарант висловився під час великої пресконференції.

Володимир Зеленський 23 квітня брав участь у великій пресконференції, яка пройшла в Київському метрополітені. В ході спілкування з журналістами президент жорстко висловився про обстріл ракетами міста Одеса.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

В результаті ракетного удару загинула маленька дитина, якій було всього 3 місяці. Володимир Зеленський назвав усіх росіян відповідальних за ці звірства покидьками і зазначив, що інших слів щодо них він підібрати не може. Гарант додав, що в таких умовах дуже важко продовжувати переговори, але це потрібно робити, що війна скоріше закінчилася.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Війна почалася, коли Цій дитині місяць був. Що це взагалі відбувається? Покидьки смердючі. Як їх ще назвати? Інших Немає слів. Просто покидьки. Тому Предметні зустрічі потрібні, тому що задоволення грітися на сонці з цими покидьками немає. Але ми повинні говорити, поки не закінчитися ця війна. І чіплятися за кожен такий випадок, за кожну можливість. Щоб більше таких 3-місячних дітей не було", - сказав президент Зеленський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти шукають вразливі місця ЗСУ, щоб завдати масштабного удару по Донецьку: припинення вогню на "Азовсталі" виявилося брехнею.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал писав, Володимир Путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні.