У Пскові поліція змусила місцеву жительку перефарбувати жовто-синій паркан. Про це в телеграм-каналах розповіли місцеві жителі району.

За інформацією, даною Користувачем, поліція приїхала в мікрорайон Хрести після повідомлення місцевих жителів, які поскаржилися на сусідку, яка щорічно фарбує паркан біля будинку.

За словами користувача, жінка щорічно фарбувала паркан біля будинку в синій і жовтий кольори. Цього року псковичка вирішила оновити його ввечері 22 квітня, через кілька годин на місце "події" приїхала поліція.

Силовики повідомили місцевій жительці, що паркан асоціюється з прапором України, а під час війни такі "асоціації небажані". У підсумку "порушник" був перефарбований.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше на Красній площі в Москві затримали дівчину за синьо-жовтий манікюр і напис "Ні війні" на сумці. На дівчину склали два протоколи за статтями КоАП про дискредитацію російської армії і порушення правил проведення публічного заходу.

Схоже, синьо-жовтий колір на росіян скоро буде діяти не гірше за часник, а тризуб не гірше розпяття для нечисті. Наприклад, у Москві, чоловік вийшов за продуктами у жовто-синіх кросівках і його оштрафували. Поліцейські затримали його та звинуватили в участі у несанкціонованій акції та антиросійській пропаганді.

Нагадаємо, раніше захисники "Азовсталі" показали, чим їм довелося "ласувати" на Великдень

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін засудив окупантів за обстріли в Одесі, не побоявшись путіна.

Також "Знай.ua" писав, що модель Віка Маремуха оголосила про вагітність і ледь не втратила дитину через війну.