Про підлість путіна та обстріл славетного міста Чугуїв повідомив голова Нацполіції у Харківській області, Володимир Тимошко.

На своїй сторінці у Facebook Тимошко розповів, що поліція прийшла на допомогу пораненим, яких заділо осколками від бомби.

"Дякую поліцейським Чугуєва, які сьогодні, у Святий для Православних день, прийшли на допомогу пораненим від обстрілів "говноросами" місцевим мешканцям. Знову поранена дитина та її мати. Знову горе в родинах. Дитина 2010 року народження, діагноз: осколочні поранення правого та лівого бедра та правої та лівої голені. Мати 1986 року народження діагноз: осколочні поранення лівого бедра. Також ще один місцевий мешканець, 1953 року народження, діагноз: осколочні поранення спіни зліва, відкритий пневмоторакс", - написав Тимошко.

Також він традиційно побажав "жителям московіі", а також їхнім дітям та навіть правнукам - горіти в пеклі.Після чого він звернувся до мешканців Слобожанщини, та попросив залишатися вдома, пояснивши, що у русні нема Бога.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мешканці Слобожанщини, знову звертаюсь до Вас, руські кончені - у них нема Бога! Залишайтесь вдома і сьогодні також, не зважаючи на Наше свято. Бережіть себе і своїх рідних!".

Нагадаємо, раніше у путіна помітили черговий "ляп" - навіть до церкви нормально сходити не може.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський зірвався через загибель 3-місячної дитини під час обстрілу російськими окупантами Одеси.

Також "Знай.ua" писав, що грузинський репер "Бу" виконав хіт "Слава Україні".