Поки Україна продовжує боронитися від рашистських загарбників, дехто вважає за доречне святкувати під пісні одного з головних путіністів Олега Газманова, який не пропускає жодного провоєнного концерту.

Подібним явищем поділилися підписники телеграм-каналу "ХК".

"Сьогодні не лише Великдень, а й рівно два місяці з моменту початку війни. Ось, так святкують круглу дату в Новомосковську – "Офіцери, росіяни"? А заради чого люди гинуть, заради мразей, що бухають під Газманова серед країни?", – обурюється автор повідомлення.

Як уточнюється, гулянку зафіксували у місті Новомосковськ, Дніпропетровської області. На відео погано чутно, але цілком зрозуміло що гості закладу верещать пісні Газманова.

Автори повідомлення зазначають, що події відбувалися у "Кафе Голлівуд".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай.UA повідомляв, що у Пскові поліція змусила місцеву жительку перефарбувати жовто-синій паркан. Про це в телеграм-каналах розповіли місцеві жителі району.

За інформацією, наданою користувачем, поліція приїхала в мікрорайон Хрести після повідомлення місцевих жителів, які поскаржилися на сусідку, яка щорічно фарбує паркан біля будинку.