Хоч свої жорстокі і підступні плани по захопленню столиці України окупанти не змогли здійснити, їх впевненість у перемозі все ж сильно дивує. Олексій Арестович розповів, що російські війська хотіли святкувати свій "тріумф" в ресторанах Києва, активно бронюючи столики.

Про це радник Президента Володимира Зеленського повідомив в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніної. За словами Олексія Арестовича, окупанти планували цілими бригадами ввалюватися в столичні ресторани і голосно відзначати перемогу. Радник підкреслив, що в мережі вже давно є записи їх перехоплених дзвінків з подібними словами.

"Тоді була надія на легкий успіх. Вони дзвонили нашим рестораторам, замовляли місця в кафе в Києві", - сказав радник Зеленського.

Інтерв'ю Арестовича з Латиніною
Інтерв'ю Арестовича з Латиніною

Арестович також поділився іншими планами орків, зокрема про повне захоплення Кабінету Міністрів у центрі Києва після 12-ти годин з початку "спецооперації", про організацію патрулювання Верховної Ради, Нацбанку та Офісу Президента.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось після всього цього планувалася "друга хвиля" на Печерськ, з метою сісти на Площі Слави і музеї Великої Вітчизняної війни на місце посадки вертольотів. Але коли українські воїни успішно відбили їх удари в Гостомелі та Василькові, вони перекинули туди всі резерви і дістатися до столиці їм так і не вдалося.

"Вони так серйозно вважали. Це показує глибину їх відриву від реальності", - сказав Арестович.

Нагадаємо, на Великдень окупанти рф обстріляли православних, Путіна не зупинив навіть святий день: "Знову дитина"

Як повідомляв Знай.uа, українка голими руками зупиняла ворожий танк в Бучі, не боячись посилати рашистів куди подалі: "Прибери його на*ер звідси"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський назвав росіян покидьками після 7 бомб на "їх улюблену" Одесу: "Пожерти їм хочеться"