Служба безпеки України перехопила чергову розмову російських окупантів. Вони по телефону скаржаться рідним, що бояться ЗСУ.

Опублікували його на офіційних акаунтах відомства соціальних мережах, і розмова окупанта виявилася вельми продуктивною. Українці в черговий раз переконалися в силі ЗСУ, а також в боягузтві росіян.

Вони перебувають у стані шоку від того, як опір їм чинять українські військові, і скаржаться на своїх же командирів і колег.

Якщо вірити перехопленій розмові, то російські військові відчувають себе небезпечно навіть у тих містах, які їм вдалося тимчасово окупувати. Вони постійно в страху, і не розуміють, заради чого вони це роблять.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

"Втомилися ми тут. У нас снайпер сидить, ну його нафіг, Пі***ас йо***ий. Сьогодні зняв чотири людини. Вони вісім років вчилися воювати. Я бачив їх, вони готові померти тут", - розповідає російський загарбник своєму товаришеві по службі, теж воюючому в Україні.

Також, далі він поскаржився на свого командира, який постійно відправляє окупантів вперед, так як сам боїться залишатися в тилу, а українську армію вони самі визнають в кілька разів сильніше своєї.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ось так от буває, коли замість того, щоб витрачати гроші на армію, щоб підтримати імідж "другої в світі", вони йдуть в кишені військовій верхівці країни.

Не можна не відзначити того факту, що за останні 2 місяці українським військовим вдалося ліквідувати більше 21 тисячі окупантів, і це не межа. Вони принесли на наші землі руйнування, а наші ЗСУ "виносять" їх.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що всі схеми для отримання соціальних виплат під час війни: субсидії, "лікарняні", пенсії, компенсації бізнесу і переселенцям

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти вирішили "націоналізувати" українське зерно

Також, россіяни влаштували тисняву на Великдень - в надії отримати кульове святе яйце, а руки в крові