Стало відомо про те, що над Хмельницькою атомною електростанцією вранці понеділка, 25 квітня було зафіксовано відразу дві крилатих ракети. Росія продовжує провокувати, і ставити під небезпеку весь світ.

Всього за один ранок над Хмельницькою атомною електростанцією було зафіксовано дві крилатих ракети, які могли поставити під загрозу людське існування в принципі. У такий спосіб російська сторона загрожує ядерній безпеці не тільки України, а й усього світу.

АЕС, опалення, електроенергія // фото Getty Images
АЕС, опалення, електроенергія // фото Getty Images

На щастя, поки що небезпека минула, проте окупанти готові піти на все, і абсолютно не думають про наслідки. Це вже показали обстріли Запорізької АЕС, а також захоплення Чорнобильської АЕС.

Крім того, кілька днів тому був зафіксований ще один акт ядерного тероризму з боку російських окупантів. Наприклад, над Південноукраїнською атомною електростанцією пролетіли три ворожі крилаті ракети. Імовірно вони були випущені з території Білорусі і прямували в бік Миколаєва. Одну з них зафіксувала камера спостереження станції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

ЧАЕС. Фото: YouTube
ЧАЕС. Фото: YouTube

Вони з легкістю могли потрапити в ядерний реактор, що призвело б до непоправних наслідків.

Не можна не відзначити, що вже більше місяця Запорізька АЕС захоплена російськими окупантами, але при цьому, продовжує працювати в енергосистемі України. Там продовжують дотримуватися норми ядерної, радіаційної, та екологічної безпеки.

Фото: з відкритих джерел Рывненська АЕС
Фото: з відкритих джерел Рывненська АЕС

Нагадаємо, що працівники ЧАЕС крали у російських військових бензин заради безпеки всього світу

Раніше повідомлялося, що в 50 разів більше норми: у Чорнобильській зоні знайшли сухпай окупантів з величезним радіаційним фоном

Також, окупанти обчистили Чорнобиль до нитки, забрали 169 осіб і винесли все цінне