Так званий мер Маріуполя заявив, що завод відновленню не підлягає. Після завданих ударів, щоб відновити потужності потріблні не тільки ресурси, але й знання, яких імовірно бракує зраднику.

Від початку війни Маріуполь, який став фортецею для стримування російських військ регулярно потерпає від ракетно-бомбових ударів. Стало відомо, що зрадник України, так званий мер Костянтин Іващенко, заявив, що не буде відновлювати потужності у Маріуполі.

Руйнування Маріуполя. Фото: Youtube
Руйнування Маріуполя. Фото: Youtube

"Завод "Азовсталь" у Маріуполі не буде відновлений", - заявив Костянтин Іващенко, повідомляють росСМИ.

Причин вказано не було. Припускають, що "ламати — не будувати". Тому й планів на будівництво потужного комбінату не планують.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Раніше, керівники підприємства заявляли, що планують відновити завод, та запустити знову доменні печі. На початку війни це здавалося більш імовірним ніж ьтепер, але українці сповнені найдій та сподівань відбудувати все, що зруйнував ворог.

Полк Азов та інші підрозділи ЗСУ, боронять Маріуполь та стримують ворога. ЗА даними Генштабу ЗСУ, окупанти проводять наступальні дії у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпеченні сухопутного шляху між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Руйнування Маріуполя. Фото: Youtube
Руйнування Маріуполя. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше українка звернулась з проханням про евакуацію дітей із захопленого окупантами Маріуполя, вони ховаються в підвалі "Азовсталі" з лютого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні хочуть впровадити візовий режим для громадян рф.

Також "Знай.ua" писав, що захисники "Азовсталі" показали, чим їм довелося "ласувати" на Великдень.