У Тирасполі вибухи біля будівлі міністерства держбезпеки, в Придністров'ї показують фотографії від обстріляних гранатометних тубусів.

На фото видно відстріляні тубуси від гранатометів, що лежать на дорозі. Кілька днів тому Міноборони Росії заявляло, що друга фаза спецоперації передбачає вихід до кордону Придністров'я.

Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram
Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram

Раніше повідомлялося, що в Придністровській Республіці знаходяться російські війська, які можуть задіяти у війні проти України. Таку інформацію висловлював заступник виконавчого директора аналітичного центру Українська призма Сергій Герасимчук.

Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram
Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

10 квітня Генштаб ЗСУ повідомив, що Росія може готувати провокацію на території невизнаної Придністровської Молдавської республіки, щоб звинуватити Україну в агресії.

Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram
Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram

На думку Герасимчука, там є близько півтори тисячі російських військових, причому підпорядкованих Західному військовому округу, задіяному у війні Росії проти України. Тобто це ті російські військові, які можуть бути використані, яким можуть дати наказ з Москви. Молдова не може з цим нічого зробити, не кажучи вже про Тираспол, який, по суті, є маріонеткою РФ в регіоні.

Нагадаємо, раніше спливло листування окупанта з другом, який не вірить, що зможе вибратися з України живим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти знову запустили ракети над атомними електростанціями.

Також "Знай.ua" писав, що українка благає про евакуацію дітей із захопленого окупантами Маріуполя.