Росія почала провокації в невизнаному "Придністров'ї". Причин для таких дій Кремля налічується кілька. Назвали їх у Центрі протидії дезінформації при РНБО.

Так, Путін міг почати провокації в "Придністров'ї" з метою відкриття додаткового фронту в Одеській області. Такий розвиток подій змусить Збройні Сили України перетягнути сили в цьому напрямку, що послабить оборону в Миколаївській області. У Центрі протидії дезінформації зазначили, що тоді "Придністров'я" чекає білоруський сценарій - підтримка рф без вступу в активну фазу війни.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Друга причина - просто виправдання злочинів в Україні. Росія скине обстріли в Тирасполі на ЗСУ і таким чином, рятуючи своїх, виправдовує вторгнення в Україну і смерті тисяч своїх солдатів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Третя причина-відволікання уваги від Маріуполя. У місті фіксуються все нові братські могили і їх масштаби жахають. Провокаціями в" Придністров'ї " рф "замітає сліди" своїх військових злочинів і геноциду українського народу.

Раніше інформаційний портал Знай, на "Азовсталі" сталося загоряння через обстріли окупантів: українські бійці намагаються звільнити людей з-під завалів.

Також ми писали, зустріч міністрів оборони понад 40 держав: сьогодні в Німеччині обговорять питання надання військової допомоги Україні.

Нагадаємо, Володимир Соловйов знову обрушився критикою на українського президента Зеленського: "не вистачило таланту".