ФСБ почало шмонати і погрожувати посадити у в'язницю екс-офіцерів ФСБ. За збір коштів на спорядження для окупаційних військ в Україні.

Українець Євген Карась розповів, як колишні ФСБшники на своїх соцсторінках збирають кошти на приціли для своїх військових. Він показав повідомлення колишнього ФСБшника, який скаржиться на керівництво, і що їх будуть.

"Тут виявляється серйозні люди у високих кабінетах перейнялися захистом Батьківщини від таких як ми. Виявляється - це дуже погано, коли російські люди всім світом допомагають своїм воїнам. Те що немає зброї - це нормально, а збір - це недобре. Загрожують проблемами, що будуть трясти Всі вантажі, раптом зброю везуть. З ким ви воюєте?", - скаржиться в повідомленні чиновник.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Також Карась насміхається з росіян, які збирають гроші, а їх "нагинають" нинішні ФСБшники. Тому, як з'явиться питання, якщо нічого немає, то де воно поділося?

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ніхто ж не хоче визнавати, що все пішло на благо прапорщиків і (відповідно) України.

"Тому вони дійсно зараз трясуть своїх і почнуть садити, і забороняють займатися волонтеркою", - підсумував зірка ЗСУ Євген Карась.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, раніше у Росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, в СБУ лише посміялися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні назвали причини провокацій у "Придністров'ї", пов'язуючи вибухи з Маріуполем.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Кличко показав, як відбувається демонтаж пам'ятників у Києві.