Радник керівника офісу президента Олексій Арестович під час свого брифінгу прокоментував зустріч міністрів оборони 40 країн на базі Рамштайн в Німеччині, яка відбулася 26 квітня. Він зазначив, що Україна отримає необхідну зброю.

Олексій Арестович заявив, що 26 квітня на базі Рамштайн пройшла зустріч міністрів оборони 40 країн світу, також був присутній глава Міноборони України Олексій Резніков. В ході зустрічі Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що зробить все для того, щоб Україна отримала необхідну зброю для протистояння російським загарбникам.

Олексій Арестович, скріншот з відео
Олексій Арестович, скріншот з відео

За словами Арестовича це означає, що Україна зможе прогнати російську армію військовим шляхом.

"Сьогоднішні збори на базі "Рамштайн" міністрів оборони 40 країн світу. Тобто НАТО 30, а тут ще 10, де був присутній Міністр оборони України Олексій Резніков. Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що він переверне небо і землю, але надасть зброю Україні. Зброя Україні означає Звільнення України від російських окупантів військовим шляхом", - розповів Арестович.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал писав, Володимир Путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні.