З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, у Маріуполі виявилася одна з найскладніших ситуацій, адже місто опинилося в оточенні. Російські окупанти нещадно обстрілюють мирне населення, та вивозять місцевих на непідконтрольну Україні територію.

Про двох дітей, яких російські окупанти вивезли на непідконтрольну територію на своїй сторінці у соцмережі Instagram розповів президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, скрін
Володимир Зеленський, скрін

Президент Зеленський розповів, що двоє діток Ілля Матвієнко та Кіра Обедінська втратили батьків та отримали поранення, після чого їх вивезли з української території. На щастя дітей вдалося повернути в Україну.

Наразі вони проходять лікування в лікарні Охматдит, медики дають гарні прогнози. Окрім цього, за словами Зеленського дітей вдалося передати під опіку родичів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Володимир Зеленський, скрін
Володимир Зеленський, скрін

"Двоє маленьких українців з Маріуполя – Ілля Матвієнко та Кіра Обедінська. Діти втратили батьків і самі були поранені. Окупанти вивезли їх на непідконтрольну Україні територію. Але нам вдалося повернути Іллю та Кіру й передати під опіку родичам. Одужуйте швидше!", - розповів президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на "Азовсталі" сталося загоряння через обстріли окупантів: українські бійці намагаються звільнити людей з-під завалів

Раніше Знай писав, путін погодився на евакуацію мирних з "Азовсталі" за допомогою ООН і Червоного Хреста: про військових ні слова

Також Знай повідомляв, російські окупанти готуються напасти на Миколаїв: мер міста детально про ситуацію на фронті