У Росії починають відчувати всі принади війни, ось тільки є одна проблема-на цей раз вони самі створюють провокації. Чи не самий добрий ранок відразу в декількох російських містах.

Справа в тому, що російська влада робить все можливе для того, щоб дискредитувати українських військових, і створює провокації на своїх територіях, під приводом того, що це роблять ЗСУ.

Російські міста, фото: вільне джерело
Російські міста, фото: вільне джерело

Цього разу в трьох російських областях з самого ранку працювала система ППО, і горів склад з боєприпасами.

Ось, наприклад, в районі мікрорайону Шилово, що у Воронежі, з самого ранку середи двічі спрацювала система ППО. У Білгородській області в районі села Стара Нелідівка загорівся склад боєприпасів, але, постраждалих при цьому немає.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Працювала система ППО і вночі в Курську. Як зазначає губернатор, немає ні жертв, ні руйнувань.

Російські міста, фото: вільне джерело
Російські міста, фото: вільне джерело

Примітно, що всі ці міста межують з українською стороною, тому, цілком ймовірно, що в цьому будуть звинувачені українські військові.

Примітно, що двома днями раніше, в прикордонному місті Брянськ горіла нафтобаза, і як повідомляла місцева влада, вогонь не вдавалося загасити вкрай довго, і охопив він відразу два сховища нафтопродуктів. Крім того, в той день ще в Уссурійську горіла Авіабаза, а в одному з будинків Санкт-Петербурга стався сильний вибух.

Російські міста, фото: вільне джерело
Російські міста, фото: вільне джерело

Багато експертів відзначають, що все це робиться спеціально, щоб виправдати перед місцевими жителями війну в Україні, і почати мобілізацію. Таке вже було напередодні Чеченської війни в кінці 20-го століття.

Нагадаємо, що окупанти розграбовують музеї Маріуполя і вивозять найцінніше

Раніше повідомлялося, що Зеленський показав двох врятованих маленьких українців з Маріуполя

Також, СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених: вражені силою духу ЗСУ