Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк поділився радісною новиною для українців, і плачевною для росіян. Партнери продовжують посилювати Україну поставками зброї.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Мова пішла про нові поставки зброї від партнерів.

Радник керівника офісу президента України зазначив, що для Росії є вкрай погані новини, і стосуються вони так званої "демілітаризації" України, яка була однією з вимог окупантів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після засідання країн напередодні, номенклатура зброї, яка буде поставлятися в Україну Розширена. Саме так Михайло Подоляк прокоментував зустріч 40 міністрів оборони з країн НАТО на авіабазі "Рамштайн".

Михайло Подоляк, фото: Facebook
Михайло Подоляк, фото: Facebook

"Однією з дивних вимог Росії на початку війни була "повна демілітаризація" України. Що ж, після вчорашньої епохальної зустрічі 40 міністрів оборони країн світу маю дуже погані новини для РФ. Обсяг, швидкість, спрощена Логістика, розширена номенклатура зброї-Україна істотно посилюється", - написав він.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

Тепер методика переговорів з Росією вкрай зміниться, адже Україні буде чим обороняти свої землі. На самому початку війни вони висунули ряд вимог, і при цьому відзначали, що основними цілями є "денацифікація", "демілітаризація" і "правовий захист російської мови". З кожним програним днем вони знижували рівень своїх ультиматумів.

Нагадаємо, що розкрито найбільші нафтобази Росії, все біля кордону з Україною: у Брянську гасять досі

Раніше повідомлялося, що генсек ООН Антоніу Гутерріш ініціював створення контактної групи з Україною і Росією

Також, Михайла Подоляка розсмішила новина Росії про захоплення Маріуполя-одного заводу "Азовсталь" недостатньо