Українцям продовжують розповідати про героїв, які обороняють нашу країну від російських окупантів. Цього разу пішла мова про киянина з позивним "Якуб".

Новий пост був опублікований на сторінці ООС в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують актуальну інформацію про російське вторгнення в Україну.

Цього разу розповіли про киянина Сергія, який наприкінці березня втратив сина Віталій на війні. Той служив в "Азові", і героїчно загинув під час атаки окупантів на Маріуполь.

У той момент Сергій воював під Горлівкою, що в Донецькій області, і був ошелешений новиною. Але, це його не зламало, з'явилося лише більше мотивації прибрати російське зло з наших земель.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Мій син був відважним воїном, гідною людиною і справжнім героєм, як і всі захисники Маріуполя. У мене в душі одночасно величезна гордість за сина і невимовний біль, тому що її вже немає. Але війна триває. Я повинен бути зібраним, пильним і зосередженим, щоб знищити якомога більше загарбників і помститися московитам за те горе, страждання і руйнування, які ці виродки принесли нашій Україні", — говорить Сергій.

Військовий Сергій, фото: Facebook
Військовий Сергій, фото: Facebook

Фронтова історія "Якуба" почалася ще в далекому 2014 році, і він пройшов тоді чимало гарячих бойових точок. Після поранення під Дебальцевим прийшла думка, що пора закінчувати з військовою кар'єрою, але, як виявилося, ненадовго.

Він побачив двох онуків, катався по країні, займався ремонтом будівель, але, потім почалася повномасштабна війна. Довелося згадати минуле.

Військовий Сергій, фото: Facebook
Військовий Сергій, фото: Facebook

"Але хіба московити дадуть нормально жити українцям? Їм завжди всього мало. А ми, українцi, чужого не беремо, але і свого не віддамо. За кожен клаптик землі будемо боротися до останнього. Скільки б цієї нечисті сюди не кинули-винищимо всіх!" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що розкрито найбільші нафтобази Росії, все біля кордону з Україною: у Брянську гасять досі

Раніше повідомлялося, що вдова Собчака Людмила Нарусова розкрила правду про російських строковиків в Україні

Також, ЗСУ почали отримувати сильне озброєння від США: вже знищують російських окупантів