Стало відомо, що Збройні Сили України ліквідували ще одну колону російських окупантів. Десятки військових вирушили слідом за Жириновським.

У мережі з'явився ролик, на якому видно, що захисники України знищили відразу десятки росіян, які намагалися захопити українські землі.

Сталося це у вівторок, 26 квітня. 110-та окрема бригада територіальної оборони ліквідувала цілу колону російських окупантів у Запорізькому напрямку. Спалено чотири танки, і в кожному з них могли перебувати не менше 5 осіб.

"110-та бригада відправила "на концерт Кобзона" цілу купу окупантів на запорізькому напрямку", - йдеться в повідомленні. Були ліквідовані не тільки вони, а й російська техніка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

До слова, російські окупанти продовжують нести колосальні втрати у війні проти України. Всього загинуло вже понад 22400 окупантів, знищено 939 танків, 185 літаків, 155 вертольотів. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ. Вони мабуть не усвідомлюють того факту, що вже давно програли, і чим довше будуть тягнути з виведенням військ, тим більше будуть їх втрати.

Скрін, Facebook ЗСУ ворожа колона
Скрін, Facebook ЗСУ ворожа колона

При цьому, військова і політична верхівка Росії невпинно говорить про те, що втрат мало, і все йде за планом. Підкреслюється, що за минулу добу противник зазнав найбільших втрат на Курахівському та Ізюмському напрямках.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що ЗСУ почали отримувати сильне озброєння від США: вже знищують російських окупантів

Раніше повідомлялося, що вдова Собчака Людмила Нарусова розкрила правду про російських строковиків в Україні

Також, гєнсек ООН Антоніу Гутерріш ініціював створення контактної групи з Україною і Росією