Російські загарбники в Україні провели успішну "самоліквідацію", та "демілітарізацію" власної техніки.

Власними зусиллями, ворожа техніка передавила своїх солдатів та пошкодила техніку. Про це повідомив радник глави МВС України Антон Геращенко.

Так, на відео, яке він опублікував, російська військова техніка застрягла в українському лісі. Скупчилася та намагалася витягти іншу, в результаті трапився наїзд, який "ліквідував" декілька солдатів та зруйнував техніку.

Всюдихід рф. Фото: Telegram
Всюдихід рф. Фото: Telegram

На відео видно, як солдати роззявивши роти дивилися та "керували" важкою технікою, а вона раптово з'їхала з горбика та прямо на рашистів, які чомусь стояли нерухомо біля дула танка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відеооператор, який знімав "картину" також "прокинувся" тільки коли всюдихід впритул наблизився та переїхав солдата, та притис іншого, і закричав з усієї сили "Стій, Стій".

Наїзд на рашиста власною технікою. Фото: Telegram
Наїзд на рашиста власною технікою. Фото: Telegram

Проте було надто пізно, і всюдихід щей протаранив танк, до якого біло приставлено колоду. Під час руху всюдихода колода відлетіла, попередньо нокаутувавши рашиста, а потім, ніби іграшкова злетіла догори. Така війна подобається українцям та воїнам ЗСУ. Не приходиться навіть напружуватися, орки самі себе ліквідовують.

Нагадаємо, раніше ЗСУ повернули повний контроль над 3 селами на Херсонському напрямку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США змінили стратегію щодо росії, хочуть перемоги України

Також "Знай.ua" писав, що розкрито найбільші нафтобази Росії, все біля кордону з Україною