Після повідомлень про вибухи на виїзд на підконтрольну молдовському уряду територію утворились автомобільні черги, які тривають вже не першу добу.

На фото та відео, які поширюють користувачі соцмереж видно, що на виїзд з "Придністров'я" утворилися черги. Пропагандистські ЗМІ самопроголошеної республіки називають причиною черг — повернення людей додому після великодніх свят.

Черги на кордоні з Молдовою. Фото: Telegram
Черги на кордоні з Молдовою. Фото: Telegram

Разом з тим, після того, як влада самопроголошеної республіки Придністров'я оголосила про "український слід" у вибухах, самопроголошений глава "ДНР" Пушилін заявив, що у так званої "спецоперації" треба проводити наступний етап.

На в'їздах — посилили блокпости з бетонних плит. Повідомляється, що будуть вибірково перевіряти автомобілі, які їдуть в самопроголошену республіку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Блокпости у "Придністров'ї". Фото: Telegram
Блокпости у "Придністров'ї". Фото: Telegram

Варто знати, що за повідомленнями Генштабу ЗСУ, у самопроголошеній республіці підрозділи оперативної групи російських військ приведені у повну бойову готовність, а силові структури переведені на посилений режим несення служби.

Черги на кордоні з Молдовою. Фото: Telegram
Черги на кордоні з Молдовою. Фото: Telegram

В Україні вважають, що путін міг почати провокації в "Придністров'ї" з метою відкриття додаткового фронту в Одеській області. Такий розвиток подій змусить Збройні Сили України перетягнути сили в цьому напрямку, що послабить оборону в Миколаївській області.

Нагадаємо, раніше в Україні назвали причини провокацій у "Придністров'ї", пов'язуючи вибухи з Маріуполем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", путін набрехав генсеку ООН про "мирний" Маріуполь до його зустрічі з Зеленським.

Також "Знай.ua" писав, що зірка ЗСУ заявив, що ФСБ в росії блокують допомогу рашистської армії.