Президент росії володимир пПутін черговий раз пригрозив країнам, які допомагають Україні під час війни, яку розв'язала рф.

Про це путін заявив у своєму зверненні на Раді законодавців, зазначивши, що відповідь росії "буде блискавичною".

путін, скріншот
путін, скріншот

"Якщо хтось захоче втрутитися в ситуацію на Україні з боку і буде створювати загрозу стратегічного характеру - удари будуть блискавичними, швидкими. У нас є інструменти, якими не може похвалитися ніхто", — заявив володимир путін.

Однак тут варто звернути увагу не тільки на те, що говорить путін, а на те як він вимовляє цю заздалегідь заготовлену промову. На кадрах видно, що він довго робить паузи між словами, вдивляючись в написаний текст. Також путін плутає рядки, проте незабаром повертається, і промовляє повністю речення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

путін, скріншот
путін, скріншот

До того ж також цікавий той факт, що голос путіна затихає, коли він каже: "наша відповідь на зустрічні удари", ймовірно він і сам вже не вірить, що росія здатна на якісь успішні дії.

"Чергова заява бункерного діда", — іронічно відзначили в Телеграм-каналі всевидюче ОКО.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, у Путіна помітили черговий "ляп" - навіть до церкви нормально сходити не може: зганьбили богослужіння на Великдень

Раніше портал Знай писав, Путін порівняв ситуацію в "Л / ДНР" з Косово, але не врахував маленьку деталь: МЗС рф зруйнувало всю легенду

Також портал Знай повідомляв, Путін набрехав генсеку ООН про "мирний" Маріуполь до його зустрічі з Зеленським: "немає бойових дій"