У Запоріжжя пішки прийшов чоловік, який вибрався із окупованого Маріуполя разом з собакою, йшов між обстрілів та мін, щоб вибратися з облоги.

Чоловік з собакою під обстрілами виходив пішки з Маріуполя, про це написала українка, яка працює у центрі прийому вимушених переселенців на сторінці у Facebook.

"Маріуполь. Біль. Сльози. Не пробачу. Щойно до нас у Запоріжжя в Центр прийшов чоловік. Він 5 дію йшов пішки з 23-го мікрорайону зі своєю собачкою Жужою. Йшов під обстрілами, між мин, йшов в Україну. 5 діб! Ось такий зелений коридор!", - написала жінка.

Чоловік з Маріуполя. Фото: Facebook
Чоловік з Маріуполя. Фото: Facebook

Також вона зазначила, що у чоловіка весь одяг брудний та побиті змучені руки:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Подивіться на ці руки. Бажання жити. Наш народ перемогти неможливо!", - написала жінка.

Чоловік з Маріуполя. Фото: Facebook
Чоловік з Маріуполя. Фото: Facebook

Також вона звернулася до усього світу з мольбою, не забувати про Маріуполь.

Пес, врятований з Маріуполя. Фото: Facebook
Пес, врятований з Маріуполя. Фото: Facebook

"Там ще є люди і є військові!", - написала жінка насамкінець.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Українці у коментарях нагадали, що немає нікого коридору. "Кецепе людей у заручниках тримають. Раз 4 автобуси випустили та все".

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця зробила важливу заяву щодо потягу до Польші який курсуватиме з Києва до польського міста Хелм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", путін продовжує трясти пальцем над червоною кнопкою, загрожує всім, хто заважає йому вбивати українців.

Також "Знай.ua" писав, що спецслужби загарбників примусово вивезли з Херсона іноземців.