Заступник командира полку "Азов", капітан Святослав Паламар" Калина " розповів, яка зараз обстановка в Маріуполі. Окупанти не перестають обстрілювати місто, і використовують для цього всіляку зброю.

Нове звернення чоловік опублікував в мережу, де розповів, що насправді зараз відбувається в південному містечку.

За словами військового, окупантська армія скинула на Маріуполь колосальну кількість фосфорних бомб, а також завдала близько 50 авіаударів, + до цього артилерія.

Святослав Паламар, скріншот з відео
Святослав Паламар, скріншот з відео

"Ця ніч – просто колосальна кількість фосфорних бомб, 50 авіаударів, ракет, арти і всього, що може використовувати варвар проти людства", - сказав він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Один день в Маріуполі по відчуттях триває не менше року, і ніколи не знаєш, що з тобою буде навіть через кілька хвилин. Збройні Сили України залишилися один на один з авіацією, кораблями, артилерією, ракетними ударами, а в цей час росіяни намагаються приховати злочини, які вони створили за два місяці війни.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Крім того, завозять в місто і проплачених пропагандистів, які роблять сюжети для російських телеканалів, мовляв ситуація стабільна, і в усьому звинувачують українських захисників.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Я не кажу, що нам не допомагали, не критикую, не шукаю винних. Я вдячний суспільству за підтримку. Без вас про нас, напевно, не говорили б. Ми знаємо, чим довше гарнізон стоїть - тим ситуація на фронті легша, тим більше ресурсів ворог витрачає в цьому місці. Ми розуміємо і чуємо: тримайтеся. Тільки одне питання-скільки ще?"- сказав Паламар.

Нагадаємо, що небезпечна брехня: окупанти везуть до Маріуполя натовп пропагандистів

Раніше повідомлялося, що радник глави офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на чергові брехливі факти російської влади.

Також, Азовці провели операцію проти росіян під Запоріжжям