Стало відомо про те, що після низки поразок в Україні, російські пропагандисти знову почали погрожувати третьою світовою війною. Вважають, що інакше і бути не може.

Таку заяву зробила одна з головних пропагандисток росіян Маргарита Симоньян в ефірі одного з федеральних телеканал.

На думку цієї жінки, краще завдати ядерного удару по Україні, ніж визнати поразку російських військ. Однак, для неї погані новини, адже рано чи пізно це визнати доведеться.

Для них Третя світова війна найбільш реалістичний варіант розвитку подій, коли весь цивілізований світ робить все можливе, щоб цього не сталося.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Або ми програємо в Україні, або починається третя світова. Особисто я вважаю більш реалістичним шлях Третьої світової. Бо знаючи нас, знаючи нашого керівника Володимира Путіна... Найнеймовірніше, що врешті-решт все це закінчиться ядерним ударом, мені видається все ж більш вірогідним, ніж такий розвиток подій. До жаху моєму - з одного боку, а з іншого боку — з розумінням, що... Ну що, значить так", — сказала Симоньян.

Маргарита Симоньян \\ кадр з ефіру
Маргарита Симоньян \\ кадр з ефіру

Не стримався ще один пропагандист Володимир Соловйов, який розмріявся попаданням в рай, а українці за його словами просто загинуть. Дуже бридко спостерігати за цим парадом лицемірства і злості, адже від російських окупантів можна очікувати чого завгодно. Українці переконалися в цьому після звільнення Бучі, і історій місцевих жителів.

Пропагандист РФ, Youtube
Пропагандист РФ, Youtube

Нагадаємо, що заступник командира полку "Азов" розповів про постійні обстріли в Маріуполі

Раніше повідомлялося, що російські спецслужби примусово вивезли з Херсона іноземців: створювали постановочні відео заради піару

Також, мужні україночки захищають Батьківщину нарівні з чоловіками