Українська розвідка доповідає, що служителі рпц отримали чіткі вказівки агітувати батьків та родичів молодих росіян спонукати їх укладати контракт про військову службу.

Служителів рпц - це солдати пропагандистської армії росії, про це повідомляє ГУР. Українська розвідка визначила, що служителі в рясах проводять інтенсивну пропаганду за вказівкою путіна. По-перше, вони сповідують доктрину "русского мира", яка суперечить православній вірі та статуту церкві. А по-друге, використовують свій сан, щоб спонукати батьків впливати на молодь, щоб та йшла вбивати українців.

"Услід за російською офіційною пропагандою, служителі рпц виправдовують російську агресію, геноцид українського народу та закликають своїх вірян поповнювати лави російських окупаційних підрозділів", - йдеться у повідомленні розвідників.

Дані вказують на те, що служителі рпц отримали чіткі вказівки агітувати батьків та родичів молоді йти до лав збройних сил та укладати контракти на військову службу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У документі ГУР міститься повний перелік попів, які є агентами кремля у рясах. Співпраця з ними прирівнюється до зради Батьківщині. Воєнна розвідка нагадує, що за злочини проти територіальної цілісності та населення України всі злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Нагадаємо, раніше полонені орки, яких ЗСУ піймали під Харковом "зливають" своє командування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Британська розвідка опублікувала нові дані про вторгнення росії, ЗСУ контролюють небо.

Також "Знай.ua" писав, що Мелітопольські партизани знищили 100 російських окупантів.