Рашистська пропагандистка Тетяна Монтян почала віщати на Youtube і одразу потрапила у тренди за переглядами.

Цю новину повідомив політичний оглядач, журналіст та блогер Сергій Руденко. Він розмістив на своїй сторінці у Facebook скриншоти з виступу "рашистської шмати", та написав, що війна нічому не вчить і на заміну Шарію прийшла ще одна "вєщатєльніца рускава міра".

"Шарій з трендів Youtube пішов. Монтян прийшла. ТРИ (!!!). Три стріми за останній тиждень у трендах! Автор лежить дупою догори на ліжку і вєщає. Я в шоці. Війна нічого не вчить", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Монтян є правозахисницею, однак, яка відзначається тим, що критикувала Революцію гідності, та неоднократно заявляла, що ЗСУ з 2014 року обстрілюють Донбас. Монтян часто бувала у самопроголошених республіках, а українці внесли її ім'я у базу "Миротворець".

У коментарях під дописом Сергія Руденка не менше за нього здивувалися кількості переглядів пропагандистки, та констатували, що таку пропагандистку треба забороняти на державному рівні.

"Таке враження, що Ілья Ківа її чоловік, а походять вони з роду міфічних кентаврів", "На жаль, не навчить. Треба приймати закони на рівні країни. І карати цю наволоч. Скільки люди можуть брати на себе обов'язки держави?!", "Її ватяні слухачі дуже раді чути прогнози про новий совок, як вони знову дружно заживуть в руZZком мірє", - пишуть під постом.

Нагадаємо, раніше російські окупанти можуть продовжити завдавати ударів по Україні з кораблів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти порушили одне з головних правил війни - нові докази від США про геноцид проти українців

Також "Знай.ua" писав, що полонені орки, яких ЗСУ піймали під Харковом "зливають" своє командування.