Президент футбольного клубу "Інгулець", знаменитий своєю самобутньою поведінкою і висловлюваннями, дав придатний прогноз про долю рашистких окупантів, що окопалися в Херсоні.

Олександр Поворознюк відомий своїми гострими висловлюваннями та тим, що представляє агробізнес на Кіровоградщині. На початку війни він є командиром добровольчого загону "За Петрівщину", він звернувся до херсонців, підтримуючи їх та запевняючи, підмога вже близько.

Олександр Поворознюк. Фoто: Youtube
Олександр Поворознюк. Фoто: Youtube

"Шановні жителі Херсона, хочу звернувся до вас від імені всіх фермерів України, ми з вами, як би там не було тяжко. Ми завжди були і є з вами, тому що Крим це Україна і Херсон це також Україна", - запевнив Олександр.

Він також зазначив, що багато говорити він не може, а брехати не хоче, тому лише запевнив, що зовсім скоро херсонців визволять.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ми вас визволимо, і повірте, будуть вони біжать ті рашки, на велосипедах, поки вітер в ту сторону, бо так педалі крутить легше. Повірте б****! Все буде добре! Віримо в президента, віримо в Україну, Херсону Слава, української нації Слава, і п*здець російській федерації", - завершив командир смачним слівцем.

Нагадаємо, раніше село в Київській області пішло під воду після початку російської агресії, врятували столицю від окупації.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британська розвідка поділилася новими даними про російський наступ з Чорного моря, продовжуть запускати ракети.

Також "Знай.ua" писав, що прокуратура показала 10 ідентифікованих рашистів, які катували мирних мешканців у Бучі.