В Генштабі повідомили про повернення контролю над черговим населеним пунктом в Харківській області.

У вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, повідомили про звільнення від окупантів селища Кутузівка, та перешкоді повного захоплення влади над Рубіжним. Про це повідомили на сторінці у Facebook генштабу ЗСУ.

На 64 добу протистояння російському воєнному вторгненню, українські збройні сили стримують наступальну операцію у Східній операційній зоні. Російські війська намагаються оточити угруповання Об’єднаних сил, щоб встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом.

"На Слобожанському напрямку ворог здійснив розгортання на території Бєлгородській області до п’яти дивізіонів ОТРК "Іскандер-М". Противник продовжує здійснювати перегрупування своїх сил. За наявною інформацією, ворог вивів для відновлення боєздатності на територію російської федерації батальйонну тактичну групу повітряно-десантних військ через значні втрати в особовому складі та військовій техніці", - зазначають у зведенні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Орки вирішили наступати на позиції Сил оборони України на напрямках Бражківки та Довгенького, а також Великої Комишувахи. Успіху не мали, зазнали втрат та відійшли.

"Силами оборони України відновлено контроль над населеним пунктом Кутузівка Харківської області".

Нагадаємо, раніше загарбники обстріляли мирних мешканців Нью-Йорка некерованими ракетами, є загиблі цивільні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська пропаганда вигадала новий фейк про ЗСУ і "Придністров'я".

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський назвав фінальну мету росії.