Рашисти вивозять з України зерно, зерновози, помічені літерою Z колонами вивозять крадене в Україні зерно до Криму.

Відео розмістили користувачі соціальних мереж, які показали, велетенську колону до Криму, яка прямувала з окупованого Мелитополя. Окупанти вивозять українське зерно та погрожують тюрмою аграріями, про це заявила - омбудсмен Людмила Денісова.

Рашисти пограбували Новоалексійївський елеватор і вивезли зерно до Криму. Фермерам погрожують в'язницею за відмову від співпраці. Приблизно так само чинили в Україні більшовики напередодні Голодомору. Орки крадуть зерно, вирощене українськими фермерами.

Стало відомо, що окупанти дозволили фермерам Херсонщини сіяти виключно зерно та соняшник, і лише у випадку, якщо останні погодяться безкоштовно віддавати 70% майбутнього врожаю окупантам. Більшість фермерів відмовляється від такої співпраці.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українське МЗС закликало росію припинити вивозити зерно з України.

"Таке рішення Законодавчих Зборів Красноярського краю рф є нічим іншим, як прямим продовженням злочинної політики радянської влади, відповідальної за масовий штучний голод в Україні 1921–1923 років, Голодомор 1932–1933 років та масовий штучний голод 1946–1947 років. Викраденням зерна, яке загарбники називають "експропріацією", росія продовжує справу сталіністів і нацистів", - наголошують у МЗС.

Також дипломати закликали міжнародну спільноту посилювати економічні санкції з метою припинення збройної агресії рф проти України, адже якщо війна не продовжиться, світ чекає гуманітарна криза.

Нагадаємо, раніше окупанти розграбовують музеї Маріуполя та вивозять найцінніше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанта з Криму, якому дружина дозволила ґвалтувати українок, взято в полон.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як зараз виглядає Ірпінь після окупації та мародерства рашистів