ЗСУ показали, як вміло справляються з позиціями російських окупантів. В одну мить знищують цілі колони ворогів, і не дають їм шансу просунутися далі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на акаунті 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про найактуальніші новини з фронту.

Цього разу там продемонстрували ролик, на якому видно, що бійці бригади знищили запас боєприпасів окупаційних військ рф. Вони розмістили свій склад на одному з ганків українського села.

Удар по російських позиціях, фото: скріншот з відео
Удар по російських позиціях, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вразити запаси окупанта і не заподіяти серйозних руйнувань цивільній інфраструктурі стало завданням із зірочкою. Втім, воїнам княжої бригади це під силу. Філігранний удар в одну мить підняв у повітря той запас, яким планували вбивати. Приємного перегляду! Це саме той випадок, коли страшно красиво" - йдеться в повідомленні під постом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Цей ролик ще раз доводить, що потрібно вірити в наші Збройні Сили України, адже вони знають свою роботу. Здатні побороти будь-якого ворога, який вирішить прийти на наші землі з окупаційними амбіціями.

Удар по російських позиціях, фото: скріншот з відео
Удар по російських позиціях, фото: скріншот з відео

Крім того, за попередню добу наші захисники вразили близько 15 повітряних цілей окупантів. Серед них літак, ракети, а також величезна кількість безпілотників.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що окупанти продовжують підтверджувати свою сутність, крадучи та вивозячи зерно з України

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський назвав фінальну мету Росії: "це тільки початок"

Також, російські окупанти можуть продовжити завдавати ударів по Україні з кораблів