Стало відомо про те, що солдат рф розповів про ангари з тілами товаришів по службі. Кількість жертв постійно зростає, проте окупанти не хочуть визнавати цього публічно.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови Службою безпеки України, який опублікували на офіційних сторінках відомства в соціальних мережах.

Це і так всі знають, але з кожним днем стає все більше доказів того, що кількість втрат російських військ вкрай великі. Крім того, військове керівництво прийняло рішення використовувати для зберігання тіл убитих солдатів цілі ангари.

"Чесно сказати, Росія конкретно стухає ... тут, коротше, прикинь, ангари стоять, там далі ... і пацани, прикинь, трупи привозять і кидають. Російських солдатів. І не знають, хто є хто. Їх же не розбирають. Там по п'ять по шість стопок. Битком! Прикинь? Просто не знають, хто є хто", - розповів здивований окупант. Вони розраховували обійтися без втрат, але, як бачимо, цей план у них провалився. Як і всі інші, власне.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Війна в Україні
Війна в Україні

Окупант, який поділився своїми думками з другом по телефону, вкрай шокований тим, що відбувається, і починає розуміти, що вони приносять виключно біль і руйнування українському народу, при цьому страждають самі через це.

Тіла окупантів, фото: вільне джерело
Тіла окупантів, фото: вільне джерело

При цьому, Дагестанські і чеченські війська і зовсім збігають після побаченого, адже кажуть, що це не їхня війна. Мабуть, теж вкрай злякалися побаченого, і зрозуміли, що з ЗСУ краще не вступати в бій.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що окупанти продовжують підтверджувати свою сутність, крадучи та вивозячи зерно з України

Раніше повідомлялося, що історія військового, який кинув кар'єру в успішній IT-компанії через війну

Також, російські окупанти порушили одне з головних правил війни-нові докази від США про геноцид проти українців