Стало відомо про те, що колишній народний депутат Верховної Ради України Ілля Кива зовсім вижив з розуму, і запропонував завдати удару по Львову зброєю масового ураження.

Таку заяву він зробив в ефірі одного з російських телеканалів, куди прийшов в якості гостя.

За словами колишнього народного депутата Львів є головним логістичним центром отримання зброї, боєприпасів, а також палива з Польщі. Саме тому, на думку Іллі Киви потрібно російським окупанта завдати превентивного удару.

Зробити він це пропонує за допомогою зброї масового ураження тактичного рівня, що ставить під загрозу всіх тих, хто там зараз знаходиться.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ілля Кива. Фото: скрін youtube
Ілля Кива. Фото: скрін youtube

"Саме ось тут буде сконцентровано те зло, проти якого сьогодні відбувається "спеціальна військова операція". Львів сьогодні є головним логістичним центром з постачання зброї на схід і на південь після того як був знищений міст в Рені", – заявив він.

Ілля Кива, фото: скріншот
Ілля Кива, фото: скріншот

Крім того, на цьому він не зупинився, і зробив ще один пост у своєму Telegram-каналі, де знову висловився на цю тему.

Варто відзначити, що перед самим початком війни він встиг втекти до Іспанії, а після цього перебрався до Москви. Мабуть, назавжди, так як в Україні його відразу заарештують, якщо він захоче повернутися. Там він займається поширенням російських фейків, і в Україні його вже позбавили депутатського мандата.

Ілля Ківа, скріншот: Youtube
Ілля Ківа, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що пропагандисти у рясах закликають батьків молоді РФ підписувати контракт на вбивство українців

Раніше повідомлялося, що російські окупанти готуються напасти на Миколаїв: мер міста детально про ситуацію на фронті

Також, Росії заявили про обстріл у Білгородській області: звинувачують у причетності Україну