Пригоди росіян у Чорнобаївці через роки явно обростуть легендами, а в самому селищі Херсонської області напевно почнуть проводити екскурсії для туристів з усього світу.

Але поки що українські військові 17 разів підсмажили (за даними Олексія Арестовича) орків рф в Чорнобаївці, а самі російські військові панічно бояться поїздок туди.

Чорнобаївка
Чорнобаївка

Про це свідчить перехоплена СБУ розмова окупанта.

В Окупантів починається паніка від однієї згадки про Чорнобаївку

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Вони масово відмовляються йти в наступ на цьому напрямку і шукають "дурнів", готових стати "гарматним м'ясом".

На записі - розмова командира батальйону рф з командиром роти, який прибув з поповненням з т.зв. "ДНР".

"Сьогодні вранці росіяни відмовилися, кажуть: "Ви чого їдете, ви м'ясо!". Вони тут стояли, їх послали туди (прим: на Чорнобаївку). Вони відмовилися, поїхали в інший бік і кажуть "ви що, довбой*би, бл*дь? Куди ви сунетеся?!!", і ось це - почалася паніка",- скаржиться загарбник з "ДНР".

Чорнобаївка, кадр з відео
Чорнобаївка, кадр з відео

Він каже, що після втечі росіян тільки 5 з 20 осіб нового поповнення з "ДНР" погодилися йти в атаку. А щоб переконати інших, російський командир вдався до брехні: нібито солдати будуть оборонятися, а не наступати.

Нагадаємо, що ВСУ звільнили від окупантів стратегічно важливий населений пункт: звідси ворожі війська обстрілювали Харків.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович та Віталій Кім - все: українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт.